Despre Noi

Restaurantul Dely are o capacitate de 150 locuri, situat in comuna Floresti la doar 8 km de Centrul Clujului.


Restaurantul Dely este localul ideal pentru a sarbatori un eveniment special din viata dumneavoastra: nunta, botez, petreceri private, intalniri de afaceri.


Va asteptam sa savurati preparatele delicioase pregatite special pentru dumneavoastra.

Testimoniale

 • Maria & Marcel
  Popescu

  Cand cautam un local perfect pentru petrecerea de dupa botezul fiicei noastre, un prieten ne-a recomandat Restaurantul Dely. Ii suntem chiar si acum recunoscatori. A fost extraordinar!

  Pornind de la calitatea serviciilor si terminand cu receptivitatea si profesionalismul personalului angajat, totul s-a ridicat la nivelul asteptarilor nostre. Mancarea a fost foarte buna, atmosfera fiind una de petrecere in care oamenii se simt bine. Vom tine minte acest lucru in momentul in care vom avea de iesit la o cina in viitor. Restaurantul Dely este tot ce iti doresti.

 • Ioana & Cornel
  Pop

  Am apelat la serviciile Restaurantului Dely pentru organizarea nuntii noastre. Nu am fi putut face o alegere mai potrivita! Il recomandam tuturor celor interesati si in cautare de un restaurant exceptional pentru nunta!

  Dintre toate restaurantele pe care le-am testat inainte de nunta, Restaurantul Dely a fost cel care s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre in materie de curatenie, calitate a mancarii si a serviciilor si, de ce nu, a costurilor pe care le implica organizarea unei nunti. Totul a iesit exceptional, iar acum invitatii nostri cu siguranta isi vor aminti de acest restaurant.

Bucatarii nostri:

Ioana M.

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul culinar, Ioana intruchipeaza modernul in mancarile pe care le servim clientilor nostri.

Maria B.

Cu o experienta de peste 3 ani in domeniul culinar international. Maria intruchipeaza sofisticatul in mancarile pe care le servim clientilor nostri.

Liza D.

Cu cea mai mare experienta in domeniul culinar, peste 10 ani, Liza intruchipeaza traditionalul in mancarile pe care le servim clientilor nostri.

Adrian D.

Adrian supravegheaza si verifica fiecare portie care paraseste bucataria noastra pentru a se asigura de calitatea acesteia.

Noutati pe E-Mail

Lasati-ne adresa dumneavoastra de e-mail
si veti fi la curent cu ultimele noutati!

V-ati inscris cu succes!